Περιοχή

Ποτάμι - ΕυρωστίνηΕκκλησία
H Ευρωστίνη (Ζάχολη) είναι ένα όμορφο, γραφικό χωριό της ορεινής Κορινθίας. Ο οικισμός διατηρεί αναλλοίωτη την εικόνα του μέσα στον χρόνο (τα ίχνη του χάνονται πίσω στον 15ο αιώνα), παντού κυριαρχεί η πέτρα, το νερό και το ξύλο. Θα βρείτε πετρόκτιστες βρύσες, γεφυρούλες, αλώνια, και ξωκλήσια διάσπαρτα σε όλη του την έκταση.

Κουνιανικη ΒρύσηΤο χωριό είναι τοποθετημένο στο ομώνυμο οροπέδιο της Ευρωστίνης - Ζάχολης περιτριγυρισμένο από όμορφο πευκοδάσος που θα συναντήσετε στην πορεία σας προσεγγίζοντας το. Η Ευρωστίνη βρίσκεται στην βάση δύο βουνών του Μαύρου Όρους (Μαυριόρος) και της Ευρωστίνας.

Όλα σε αυτό το μέρος δένουν αρμονικά, όλες οι εποχές έχουν κάτι το ιδιαίτερο να δείτε και να σας κερδίσει το ενδιαφέρον. Ο ξενώνας βρίσκεται στο μέσο του οροπεδίου και έχει εξαιρετική θέα στον Κορινθιακό κόλπο. Το ποτάμι που περνάει δίπλα από τον ξενώνα, ο ήχος του νερού, το κελάηδισμα των πουλιών και η βλάστηση που αγκαλιάζει την Ευρωστίνη θα σας προσφέρουν μια ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής στην φύση!